Prijava

Prijava v Mesec sistem

Uporabniško ime *
Geslo *
Zapomni si me

Zadnje novice

Več novic

Filtri za deževnico, zbiralniki vode, črpalke - zbiranje deževnice Izpostavljeno

Filtri za deževnico, zbiralniki vode, črpalke - zbiranje deževnice

Filtri za deževnico, zbiralniki vode, črpalke in črpalna tehnika
Sistemi za učinkovito rabo deževnice

Zbiranje deževnice
Običajno se deževnica zbira s strešnih površin, kjer izpira razne nečistoče. Jeseni pa deževnica poleg prahu v zbiralnik vode prinaša tudi listje iz žlebov. Te nečistoče je smotrno odstraniti, preden pride voda v zbiralnik. Če listje, fini prah in druge nečistoče z deževnico pridejo v zbiralnik, se posedejo na dno rezervoarja in začnejo razpadati. Posledica razpadanja organskih snovi je rast mikroorganizmov. Indikatorji razkroja pa so kalnost, neprimeren vonj in okus vode. Deževnica prihaja iz neba in zato, da bo »nebeško« čista tudi v vašem zbiralniku, je treba upoštevati štiri osnovna pravila...

Filtri za deževnico - plošna pravila za zbiranje bistre in kakovostne deževnice >>>


Filtri za deževnico, filtriranje in dezinfekcija deževnice

Vodo lahko pri vstopu v objekt (za črpalko ali hidroforjem) dodatno prečistimo. Izbira filtra je odvisna od namena, za katerega bomo deževnico uporabili. Pri uporabi vode za WC-kotličke, izpiralnike, pralni stroj … priporočamo vgradnjo tristopenjskega filtra za deževnico - filtrirnega sistema MESEC Triplex Pro ZK-I.

Če je deževnica, zajetje ali studenec edini vir vode ter želite čisto in mikrobiološko varno pitno vodo, priporočamo vgradnjo kombiniranega filtrirnega in ultravijoličnega (UV) dezinfekcijskega sistema.
Kompakten sistem filtracije in UV-dezinfekcije vode zagotavlja čisto in mikrobiološko varno pitno vodo. Plod raziskav in razvoja na področju kompaktnih sistemov za filtriranje in UV-dezinfekcijo vode za stanovanjske objekte, vikende, planinske koče … sta sistema MESEC 209Q in MESEC 105Q. Osnova obeh sistemov je kvalitetna trojna filtracija, ki zagotavlja ustrezno filtriranje za optimalno UV dezinfekcijo vode. Okolju prijazna dezinfekcija brez kemikalij zagotavlja 99,99-odstotno uničenje vseh mikroorganizmov, vključno z E.Coli, Cryptosporidium in Giardia.

Katalog filtrov za deževnico 3P >>>

Cenik filtrov za deževnico v spletni trgovini
Cenik izdelkov v spletni trgovini MESEC SISTEMI

 

Kontaktni obrazec

V podjetju MESEC d.o.o. se zavedamo, da so problemi z vodo v industriji mnogokrat zelo različni in individualni. V takih primerih vam bomo sestavili ustrezen sistem za obdelavo vode, ki bo prilagojen vašim željam in potrebam. Izpolnite kontaktni obrazec ali pokličite našo tehnično službo in se dogovorite za ogled in strokovno svetovanje o izbiri sistema!

 

Servis in vzdrževanje

Servis in vzdrževanje sistemov
Kvalitetno servisno vzdrževanje naprav in sistemov je ena naših prednostnih nalog. Uporabnikom zagotavljamo celovito podporo, svetovanje pri izbiri sistemov in naprav ter celovito ponudbo vzdrževanja vseh vrst sistemov in opreme za filtriranje, mehčanje, čiščenje, UV dezinfekcijo vode… V prizadevanju za najvišje zadovoljstvo svojih strank in partnerjev nudimo vrhunsko tehnično podporo in svetovanje ter ...