Tel: 059 077 090         info@mesec.si         Naša lokacija     Delovni čas: PON - PET 8.00 - 17.00 ure  

Montaža, servis in vzdrževanje


Kvalitetna montaža in servisno vzdrževanje naprav ter sistemov je ena naših prednostnih nalog


mesec strokovne montaze

Ob nakupu kateregakoli produkta oziroma sistema v našem podjetju, vam nudimo možnost montaže, ki jo opravi naša strokovno usposobljena ekipa monterjev. 

V primeru, da gre za manj zahtevne sisteme ali pa se odločite za lastno montažo, vam nudimo strokovno pomoč in možnost usposabljanja za montažo določenega sistema. Usposabljanja zajemajo tako teoretični kot praktični del.

V prizadevanju za najvišje zadovoljstvo svojih strank in partnerjev nudimo vrhunsko tehnično podporo in svetovanje ter servis in vzdrževanje sistemov za filtriranje, dezinfekcijo in mehčanje vode.

Servisno dejavnost izvajamo s kakovostnim servisnim centrom na sedežu podjetja ter hitrimi in zanesljivimi terenskimi servisnimi storitvami. Zagotavljamo strokovno pomoč pri nameščanju opreme kot koordinator med stranko in različnimi zunanjimi izvajalci, zagotavljamo transparentnost in korektnost pri uvajanju, vzdrževanju in nadgradnji sistemov.

Če s sedanjim ponudnikom servisnih storitev niste zadovoljni, če potrebujete zanesljivega partnerja, ki bo skrbel za nemoteno delovanje vaše opreme za obdelavo vode, nas pokličite. Na vašo željo vas bomo obiskali, opravili brezplačen pregled obstoječega stanja vaše opreme ter izdelali priporočilo za servisno vzdrževanje.

Predstavili vam bomo storitev pogodbenega vzdrževanja, ki vam zagotavlja hitro odzivnost, letni preventivni pregled, svetovanje za posodobitve, popust na rezervne dele ter racionalizacijo stroškov povezanih z opremo za obdelavo vode.
Serviserji MESEC d.o.o. so visoko strokovno usposobljeni, se stalno izobražujejo in s tem ohranjajo raven znanja in spretnosti skladno z razvojem tehnologij.

 

mesec strokovne montaze1

Prijava na novice

Prijavite se na naše novice in bodite na tekočem za aktualno ponudbo

Kje smo in kako do nas

  • Tel : 059 077 090
  • Fax : 059 077 095
  • Gsm : 041 403 432
  • E-pošta : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Spletna stran: www.mesec.si
  • E-trgovina: http://e-trgovina.mesec.si/

Kontaktirajte nas

Pošljite nam vaše vprašanje, odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času.
Za hitrejšo komunikacijo nam posredujte tudi vašo telefonsko številko.