Tel: 059 077 090         info@mesec.si         Naša lokacija     Delovni čas: PON - PET 8.00 - 17.00 ure  

Vodni filtri v kuhinji

Čista pitna voda ni razkošje, je nujna za zagotavljanje zdravega telesa in čilega duha. Z namestitvijo ustreznega čistilnega sistema za pitno vodo si v domači kuhinji zagotovite čisto in neoporečno vodo, ki ustreza najvišjim svetovnim zdravstvenim merilom!

AQUA KRISTAL® so izvir popolnoma čiste, zdrave in osvežujoče vode iz domače pipe. Z namestitvijo čistilnega sistema AQUA KRISTAL® odpravimo vse dvome o kakovosti vode, saj je voda primerna za vsa področja uporabe, od pitja, priprave otroških sokov do kuhanja in čiščenja sadja in zelenjave.

Odprite pipo in si natočite čisto, ionizirano in revitalizirano vodo! Vodni filtri AQUA KRISTAL® učinkovito odstranijo slab vonj in okus vode, zadržijo motnost, THM, pesticide, ciste Giardia in Cryptosporidium, azbest, težke kovine, svinec, živo srebro, klor in stranske produkte kloriranja, PCB, MTBE, nitrate (RO), skratka vse, kar bi lahko ogrozilo vaše zdravje.

Željam in potrebam primerno lahko izbiramo med različnimi modeli in tehnologijami čistilnih sistemov.

 vodni filtri kuhinja   vodni filtri kuhinja 1

 

MESEC - Rešitve v kuhinji

 AQUA KRISTAL(R) MP

AQUA KRISTAL(R) MP so vrhunski čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjeni je za montažo v kuhinji, običajno pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.

V vodni filter je vgrajen AK "Triple Action" Multi-Pure MP-10SEE filtrirni vložek, kar zagotavlja izjemno učinkovitost filtra in s tem kristalno čisto, svežo in okusno vodo. 

Pod-pultni vodni filter običajno namestimo pod pomivalnim koritom. Na korito namestimo posebno pipo, skozi katero točimo prečiščeno vodo ali v kombinaciji z glavno kuhinjsko pipo s trojnim iztokom (kuhinjske pipe MESEC AGM).

 

Prednosti:

 

- učinkovito odstranjuje kemične onesnaževalce, vseh 106 na listi EPA, ki so znani, da so rakotvorni; ogljikov kloroform, TCE, EDB, pesticide, lahkohlapne ogljikovodike, ostanke zdravil...

- odstranjuje azbest, svinec, kadmij, živo srebro

- odstrani klor in stranske produkte kloriranja

- učinkovito odstrani mikroskopske organizme (škodljive bakterije), tudi ciste (Cysts of Giardia and Oocyst of Cryptosporidium)

- stopnja fitracije je nad 0.45 mikrona absolutno (0.1 nominalno), zato odstrani tudi vse pod-mikronske nečistoče (umazanijo, rjo, alge, vse nevidne plavajoče delce)

- odstrani neprijeten vonj in okus. Zagotavlja litre in litre čiste osvežujoče in zdrave vodfe odličnega okusa.

 

 

 

Aqua Kristal

5 LET GARANCIJE

- Uporaba kvalitetnih in preverjenih materialov. Zaupanje v kvaliteto in delovanje MESEC HVP smo okrepili z EKSKLUZIVNO 5 LETNO GARANCIJO. 

PROJEKTIRANO IN SESTAVLJENO V SLOVENIJI

- Preverjena kvaliteta in izvor komponent

- Zagotovljena strokovna montaža in servis

 

 Ionizirana bazična voda

 
Ključ do zdravlja in vitalnosti

 

V razmislek, človeški organizem je sestavljen iz 70 % vode. Dehidracija je vzrok mnogih težav z zdravjem. Pogoste posledice dehidracije so pomanjkanje energije, glavoboli in migrene, diabetes tipa II, previsok krvni pritisk, čezmerna telesna teža, bolečine v križu.

Dehidracija se običajno pokaže kot nekaj drugega, npr. povzroči pomanjkanje energije, pomanjkanje energije pa povzroči slabo prebavo. Ta se diagnosticira kot »zakisanost organizma« in se pogosto zdravi z zdravili namesto z vodo. Dobra hidracija je zelo pomembna za dobro zdravje in vitalnost!

Ionizatorji Jupiter IonLife vodo najprej prečistijo z unikatnim filtrirnim sistemom Biostone in nato vodo ionizirajo. Z ionizacijo se zmanjša število molekul v vodnem skupku (clustru). Zaradi reducirane velikosti in heksagonalne oblike lahko prehajajo skozi tkiva našega organizma bolj učinkovito kot običajna voda. Njena manjša in pravilna oblika hidrira učinkoviteje kot navadna voda.

 

 

Katalog izdelkov IONLIFE

 

Pages fromIONLIFE ionizirana bazicna voda

 

 RO Osmotic Smart

Prihranek
- Nikoli več vam ne bo potrebno kupiti ustekleničene vode. OSMOTIC zagotavlja vir sveže in čiste pitne vode v vaši kuhinji.

Zdravje
- OSMOTIC zagotavlja vodo z nizko ali zelo nizko vsebnostjo anorganskih mineralov. Poleg tega ta voda ne vsebuje nobenih kemikalij ali bakterij, zato je izredno prijetna za pitje.
Dobra hidracija je pomembna za dobro zdravje in počutje! OSMOTIC voda je še posebej priporočljiva za osebe, ki so na dieti »brez natrija«, za pripravo otroške hrane, za noseče ali doječe ženske.

Okolje in ekologija
- OSMOTIC pripomore k varovanju okolja, saj plastenke, ki škodljivo vplivajo na okolje, ne bodo več potrebne.

Udobje
- OSMOTIC zagotavlja udobje – nakup, prevoz, nošenje in skladiščenje ustekleničene vode ni več potrebno.
OSMOTIC zagotavlja vir čiste, neoporečne pitne vode – samo odprite pipo in si natočite vodo, kolikor jo potrebujete.

Prehrana
- OSMOTIC voda je najčistejša voda s prvinskim okusom. Voda je prijetna za pitje. Idealna je za pripravo kave, čaja, napitkov, ledenih kock itd.
Kuhanje z OSMOTIC vodo traja manj časa. Tako hrana obdrži več svojih beljakovin in vitaminov ter njen izvirni okus. OSMOTIC voda je izjemno čista - ne vsebuje nobenih kemikalij, bakterij, klora, pesticidov in drugih onesnaževalcev.

Živali in rastline
- Idealno za sobne okrasne rastline, bonsaje itd.
Kot nalašč je tudi za živali, hišne ljubljenčke in akvarije.

 

Katalog RO Osmotic smart

 

osmotic pameten nakup

 

 Kuhinjske Armature

GM je priznani italijanski proizvajalec vrhunskih kuhinjskih armatur. Specializirani so za kuhinjske armature z dvojnim izlivom, ki omogočajo priključitev pod-pultnega čistilnega sistema za pitno vodo na armaturo.

Glavne prednosti: vrunska kvaliteta in design! Na zalogi imamo večino GM armatur, oglasite se in si jih oglejte v živo!

 

Katalog GM kuhinjske armature

 

 

7180 ing

Prijava na novice

Prijavite se na naše novice in bodite na tekočem za aktualno ponudbo

Kje smo in kako do nas

  • Tel : 059 077 090
  • Fax : 059 077 095
  • Gsm : 041 403 432
  • E-pošta : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Spletna stran: www.mesec.si
  • E-trgovina: http://e-trgovina.mesec.si/

Kontaktirajte nas

Pošljite nam vaše vprašanje, odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času.
Za hitrejšo komunikacijo nam posredujte tudi vašo telefonsko številko.