VIQUA UV sistemi

Zastopniki za VIQUA UV sisteme

Čista pitna voda je dobrina, ki postaja vedno težje dostopna in zato smo se začeli ljudje zavedati, da je potrebno vire pitne vode negovati in skrbeti za njih. Ob razvoju tehnologije so se razvile tudi mnoge metode pridobivanja vode, čiščenja in reciklaže odpadnih voda.

Zbiranje in uporaba deževnice je eden od načinov s katerim poskrbimo za manjšo porabo vodovodne vode. Žal pa mnogi lastniki zbiralnikov deževnice vode ne izkoriščajo v popolnosti, saj bi ob ustrezni mikrobiološki obdelavi lahko tako vodo uporabljali tudi za pitje in prhanje. Več o načinih obdelave in priprave deževnice si preberite tukaj.

Vodnjaki so na slovenskem že dolgoletna tradicija in predstavljajo vir lastne vode, ki jo lahko uporabimo za namakanje in oskrbovanje živine z vodo. Danes so vodnjake v veliki meri zamenjale vrtine, ki predstavljajo tudi vir ogrevanja. Tudi vodo iz vodnjakov in vrtin je mogoče ob ustrezni obdelavi brezskrbno uporabljati za pitje, kuhanje in osebno higieno. Preberite si več o UV dezinfekciji vode tukaj.

VIQUA UV sistemi nudijo veliko izbiro hišnih sistemov namenjenih montaži na vhodu v hišo (POE- point of entry) ali montaži na mestu uporabe (POU- point of use). Sistem vam bodo pomagali izbrati naši strokovnjaki glede na vaše želje in razmere na objektu.

Dodaj odgovor