Celovite rešitve za hišo

Filtracija vode v hiši

Vodni filtri ščitijo vodovodno instalacijo in priključene armature pred mehanskimi, v vodi netopnimi mehanskimi delci, kot so pesek, mivka, vodna rja … Običajno jih vgradimo na vstopu vodovodne vode v hišo ali objekt. Filtri za vodo so pomembni za kakovost vodo, ki jo pijemo ali uporabljamo za priprave hrane. Oglejte si našo ponudbo vodnih filtrov.

 

 

Več o filtraciji vode


Mehčanje vode

Učinkovito ščiti vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzročajo nečistoče v vodi ter trda in apnenčasta voda – vodni kamen.

 

 

Več o mehčanju vode


UV dezinfekcija

UV dezinfekcija tako zagotavlja 99,99% redukcijo mikroorganizmov in nam zagotovi mikrobiološko neoporečno pitno vodo. Ker pri UV dezinfekciji ne dodajamo kemikalij kot je klor, ne pride do sprememb v okusu in vonju vode in se ne tvorijo nobeni zdravju potencialno nevarni stranski produkti (kancerogeni trihalometani).

 

Več o UV dezinfekciji


Obdelava deževnice

Običajno se deževnica zbira s strešnih površin, kjer izpira razne nečistoče. Jeseni pa deževnica poleg prahu v zbiralnik vode prinaša tudi listje iz žlebov. Te nečistoče je smotrno odstraniti, preden pride voda v zbiralnik. Če listje, fini prah in druge nečistoče z deževnico pridejo v zbiralnik, se posedejo na dno rezervoarja in začnejo razpadati.

 

 

Več o obdelavi deževnice


Zaščita ogrevalnih sistemov

V ogrevalnih sistemih zaprtega kroga se lahko tvorijo razne nečistoče: apnenec, oksidi , kosmiči rje in sluzi. Te nečistoče navadno vidimo kot »blato« in lahko povzročijo različne težave: blokiranje ventilov, tipal in regulatorjev, izpad črpalk, hladne točke v radiatorjev in talnih ogrevanjih. Lahko povzročijo nastanek nevarnih pojavov korozije.

 

 

Več o zaščiti ogrevalnih sistemov


Filtracija v kuhinji

Čista pitna voda ni razkošje, je nujna za zagotavljanje zdravega telesa in čilega duha. Z namestitvijo ustreznega čistilnega sistema za pitno vodo si v domači kuhinji zagotovite čisto in neoporečno vodo, ki ustreza najvišjim svetovnim zdravstvenim merilom!

 

 

Več o kuhinjski filtraciji


Aparati za vodo – Coolerji, Vodni bari, Pitnki

Cooler, pitnik – vodni bar je izvir čiste, sveže vode, ki je lahko ohlajena ali segreta na želeno temperaturo. Aparati se prek čistilnega sistema AQUA KRISTAL® priključijo neposredno na vodovodno omrežje, zato baloni ustekleničene vode niso potrebni. Vodni bari in pitniki so odlična rešitev za pisarne, poslovne in proizvodne prostore, javne ustanove, šole, vrtce, skratka povsod tam, kjer potrebujemo čisto pitno vodo za veliko ljudi.

 

 

Več o aparatih za vodo – Coolerji, Vodni bari, Pitnki