V podjetju Mesec d.o.o. imamo trenutno odprti 2 delovni mesti

Planer, koordinator, organizator servisnih aktivnosti

Servis in prodaja sistemov za pripravo vode. Delo je primerno za tiste, ki vas veseli večopravilnost, torej nadzor in organizacija dela sodelavcev, dinamika s strankami in potreba po natančnosti v administraciji.

Serviser sistemov za pripravo vode

Montaža, servis in vzdrževanje sistemov za pripravo vode. Zaželene so delovne izkušnje iz podobnega/primerljivega delovnega mesta.

Delo poteka na terenu in v delavnici.


Planer, koordinator, organizator servisnih aktivnosti v stabilni branži M/Ž

Servis in prodaja sistemov za pripravo vode, Ljubljana

Imate vsaj nekaj izkušenj z organizacijo oz. načrtovanjem in razporejanjem dela v servisni službi ali koordiniranjem priprave dela? Ste tehnični in organizacijski tip človeka? Človek, ki zna pomiriti včasih tudi neučakane in konfliktne stranke? Za vas imamo zanimivo zaposlitveno priložnost kot koordinator del v servisu, v urejenem podjetju s tradicijo.

Za popolnitev 13 članske ekipe iščemo osebo, ki bo znala optimalno razporejati delo serviserjev, odgovarjati na klice strank, ki potrebujejo redno servisno vzdrževanje, ali pa imajo intervencijo. Iščemo osebo, ki ima občutek za stroškovni vidik in organizacijo časa, potrebnega za posamezno aktivnost.

Delo je primerno za tiste, ki vas veseli večopravilnost, torej nadzor in organizacija dela sodelavcev, dinamika s strankami in potreba po natančnosti v administraciji. Delo je seveda stresno, saj pri servisu večinoma rešujemo zadeve, ko se strankam mudi, a ravno servis je tisti, ki vpliva na to, da se stranke ponovno odločijo za nakup in je eden od dveh stebrov, na katerih stoji servisno prodajno podjetje. Tovrstno delo predstavlja stres le tistim, ki jim tako delo ne leži, ostali uživamo v dejstvu, da se strankam da ustreči, sodelavci pa zaradi dobre koordinacije vašega dela tudi z zadovoljstvom hodijo v službo.

 

Zakaj je to dobra zaposlitvena priložnost?

 • Delo v kolektivu, ki ima prihodnost, saj ima močan oddelek prodaje ter dolgoročne servisne pogodbe.
 • Delo, kjer korektni odnosi štejejo in se vzpostavlja dober team.
 • Delo v podjetju z 26 letno tradicijo, katerega ime v branži stranke poznajo in je ugledno.
 • Plača, ki jo sestavlja fiksni in stimulativni del, na katerega imate dejansko lahko vpliv in ga delodajalec redno izplačuje.

Če imate vsaj srednjo šolo tehnične ali komercialne smeri vsaj leto izkušenj na podobnih delih, in se najdete v zgoraj opisanih delih in imate dokazljivo dobo organizacijskih in komunikacijskih izkušenj, je tole karierni korak za vas.

 

POZOR: Razpis bo odprt zelo kratek čas, zato vas vabimo, da čim prej pošljete življenjepis in mail, v katerem predstavite, zakaj vas je razpis pritegnil in zakaj ste ravno vi primerni za to delovno mesto. Pri tem vas vabimo, da izpostavite, katera naša pričakovanja izpolnjujete in katera morate še izgraditi.


Izjava o varstvu osebnih podatkov.Serviser sistemov za pripravo vode

Opis delovnega mesta:

Montaža, servis in vzdrževanje sistemov za pripravo vode. Zaželene so delovne izkušnje iz podobnega/primerljivega delovnega mesta.

Delo poteka na terenu in v delavnici.

 

Pričakujemo:

 • Poklicno oz. srednjo izobrazbo tehnične smeri (strojni tehnik, elektrotehnik, mehatronik);
 • Poznavanje branja in razumevanje načrtov;
 • Samostojnost pri delu in samoiniciativnost;
 • Urejenost, doslednost, natančnost in sposobnost organiziranega dela;
 • Vozniški izpit B-kategorije;
 • Zaželene delovne izkušnje vsaj 1 leto;
 • Željo za delo in pridobivanje novega znanja.

 

Nudimo:

 • Redno plačilo in urejene delovne pogoje
 • Uvajanje z mentorjem
 • Dinamično delo
 • Zaposlitev za določen čas, oz. za nedoločen čas (6 mesečna poskusna doba);

Sodelavca potrebujemo dolgoročno.


Izjava o varstvu osebnih podatkov.