Rešitve v kuhinji


Čista pitna voda ni razkošje, je nujna za zagotavljanje zdravega telesa in čilega duha. Z namestitvijo ustreznega čistilnega sistema za pitno vodo si v domači kuhinji zagotovite čisto in neoporečno vodo, ki ustreza najvišjim svetovnim zdravstvenim merilom!


Željam in potrebam primerno lahko izbiramo med različnimi modeli in tehnologijami čistilnih sistemov.

Čistilniki za pitno vodo

AQUA KRISTAL(R) MP so vrhunski čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno pitno vodo.  Namenjeni je za montažo v kuhinji.

 

Preberi več

Ionizatorji

Najbrž veste, da je človeški organizem sestavljen iz 70 % vode in da je dehidracija vzrok mnogih težav z zdravjem. Pogoste posledice dehidracije so pomanjkanje energije, glavoboli in migrene, diabetes tipa II,…

 

Preberi več

Reverzna osmoza

Kuhanje z OSMOTIC vodo traja manj časa. Tako hrana obdrži več svojih beljakovin in vitaminov ter njen izvirni okus. OSMOTIC voda je izjemno čista – ne vsebuje nobenih kemikalij, bakterij, klora, pesticidov in drugih onesnaževalcev.

 

Preberi več

Kuhinjske armature

GM je priznani italijanski proizvajalec vrhunskih kuhinjskih armatur. Specializirani so za kuhinjske armature z dvojnim izlivom, ki omogočajo priključitev pod-pultnega čistilnega sistema za pitno vodo na armaturo.

 

Preberi več